Despre

Sunt Liviu Vasilescu, designer grafic modernist și trainer de vorbit în public, stabilit în București, capabil să lucrez oriunde este nevoie de mine. Sunt specializat în design de logo și slideshow design (design de prezentări/keynote/powerpoint).

Inginer de mediu ca formare academică și designer autodidact, sunt un mix unic de pregătire universitară și educație extrașcolară. Astfel, am o abilitate specială de a construi procese tehnice și de a realiza experiențe emoționale care să ajute brandul clienților, de la organizații la indivizi.

Am început activitatea de freelancer în 2013, timp în care am avut plăcerea să colaborez cu clienți din România dornici să dezvolte o comunicare de calitate pentru brandul lor.

Din 2007 am început să fac voluntariat și am contribuit la organizații precum JCI Buzău, JCI România și Toastmasters IDEST.

Consider că onestitatea, simplitatea, dialogul bun cu clienții și mai presus de orice, munca serioasă sunt cheia pentru a crea un design puternic, sustenabil și remarcabil.


În prezent, sunt deschis la noi proiecte cu agenții, clienți privați și organizații nonguvernamentale.

Servicii

· Design grafic
Branding și identitate vizuală, logouri, seturi de iconițe, website, design de interfață și design de experiență

· Print
Layout pentru materiale, papetărie, cărți, cataloate, ambalaje.

· Consultanță
Strategie de brand, evenimente și fotografie

Contact

Urmărește-mă pe Twitter, FacebookLinkedin sau Ello.

Pentru a fi la curent cu proiectele mele te invit să te abonezi la newsletter și să urmărești blogul meu.

Pentru proiecte noi, idei sau colaborări, cotații sau o ieșire la cafea te invit să-mi scrii la contact@liviuvasilescu.ro

Liviu Vasilescu
Designer grafic
București, România