Cine suntem

Numele nostru este Liviu Vasilescu Design & Training (LVDT) și suntem o companie cu o misiune clară: să ajutăm oamenii și organizațiile să comunice mai eficient.

Compania a fost fondată de Liviu Vasilescu, designer grafic și trainer de vorbit în public cu peste 5 ani de experiență în comunicare, în parteneriat cu Roberta Dina, business manager cu o activitate de peste 5 ani în domenii precum: vânzări, dezvoltarea afacerilor și relații publice.

LVDT oferă o abordare modernă și minimalistă clienților pentru ca aceștia să își comunice valorile în modul vizual corespunzător.

Suntem inspirați de oameni precum Massimo Vignelli sau Dieter Rams și suntem mereu în căutarea celor mai eficiente soluții grafice pentru a satisface nevoile clienților.


Ce facem

Design

Oferim servicii de design de brand, de la logo până la semnătura de mail a companiei.

Fie că lucrăm la dezvoltarea unui brand de la zero sau intervenim într-un anumit moment în viața acestuia pentru a construi o soluție vizuală punctuală, ne concentrăm pe a descoperi care este cea mai simplă soluție care poate transmite la maximum personalitatea brandului.

Training

Credem foarte mult în dezvoltarea abilităților de comunicare a oamenilor și pentru a asta am realizat o serie de traininguri care să echipeze orice angajat, liber profesionist sau antreprenor cu unelte specifice secolului al XXI-lea.

Vorbit în public
Succesul oricărei persoane are la bază o doză serioasă de vorbit în public. Indiferent de poziția din comapnie, a ști să îți organizezi ideile, să vorbești clar și să prezinți credibilitate în fața publicului sunt doar câteva din elementele unei prestații oratorice de impact.

Design de prezentări (Slideshow Design)
Din ce în ce mai mult, prezentările (slide-urile/PPT-urile) au devenit o normă în companiile din lumea întreagă. Scopul nostru este să ajutăm oamenii să înțeleagă care sunt principiile care stau la baza designului unei prezentări memorabile și cum pot face slide-uri de impact într-un timp mult mai scurt.

Design grafic
Designul grafic nu este doar pentru creativi. În fiecare zi când scrii un email, formatezi un document sau pregătești o prezentare faci design grafic. Trainingul își propune să dezvolte abilitatea participanților de a folosi principiile de design pentru construi materiale mult mai eficiente vizual.

Gândire vizuală (Visual Thinking)
Vrei să-ți desenez? Dacă ți s-a întâmplat măcar o dată să spui asta înseamnă că ai fost la un pas de a pune în practică gândirea vizuală. Metoda presupune transformarea ideilor în desene simple cu uneltele avute la îndemână. Trainingul va motiva oamenii să deseneze mai des și să comunice eficient.

Gândire proiectivă (Design Thinking)
Gândirea proiectivă este o altă metodă modernă prin care poți rezolva probleme în moduri inovative. Trainingul îi va ajuta pe participanți să învețe o metodologie simplă și de impact prin care pot trece ori de câte ori se află în fața unui blocaj. De asemenea, procesul este util pentru a găsi soluții inovative.


De ce noi

De ce nu?

Suntem aici și acum. Citești descrierea noastră, iar asta înseamnă că ești curios cine suntem și ce facem, dar mai ales ceva din tot ceea ce facem este relevant pentru tine și reprezintă o nevoie de dezvoltare, personală sau a companiei tale.

Suntem mereu în căutare de noi provocări și suntem convinși 100% că oricând este loc de mai bine în orice domeniu în care activezi.

Suntem mai mult decât un furnizor de servicii.

Suntem conduși de kaizen - îmbunătățire continuă.

Și suntem siguri că putem să contribuim la dezvoltarea brandului tău!

Aruncă o privire peste portofoliu și hai să ne întâlnim pentru a discuta mai multe!

Liviu & Roberta
contact@liviuvasilescu.ro