Hubul, cel mai bun prieten al omului întreprinzător

Săptămâna trecută am inaugurat o colaborare tare faină cu unul dintre cele mai noi spații de coworking din București: Hub Cafe Floreasca (facebooksite)

Intrarea în Hub Cafe Floreasca

Intrarea în Hub Cafe Floreasca

Înainte să-ți spun ce-am făcut noi acolo, hai să-ți spun de ce merită să lucrezi într-un hub dacă ești freelancer sau antreprenor sau pur și simplu, de ce este bine să știi de Hub Cafe Floreasca.

Spațiul este de găsit în zona Dorobanți - Floreasca, o zonă liniștită și mai puțin agitată față de centru. Mai exact, îl găsești pe Intrarea Tudor Ștefan, nr. 60. Dacă vii cu mașina, sigur vei găsi un loc de parcare în apropiere, iar dacă ești pieton, cele mai apropiate stații sunt Aviatorilor sau Ștefan cel Mare, în funcție de preferința ta, de unde mai faci vreo 15 minute de mișcare până la destinație - poți să te conectezi până mai aproape de locație cu soluții RATB precum 1, 335, 131.

Primul motiv pentru care merită să iei în considerare acest hub este ușurința de a obține un birou. Fie că ești la început de drum și abia pui bazele unei afaceri, fie că ești în căutarea unui spațiu nou pentru o afacere care funcționează deja foarte bine, Hub Cafe va fi locul potrivit. Astfel, scapi de toată corvoada unei chirii și a reamenajării locului. Tot ce trebuie să faci este să faci cunoștință cu echipa minunată de la hub, să vizitezi locul și să alegi pachetul convenabil pentru tine.

Sala de la parter

Un alt beneficiu important este flexibilitatea. Față de un spațiu de închiriat clasic, aici, nu ești obligat să plătești atât timp cât nu îl folosești propriu-zis. Ca freelancer, spre exemplu, dacă ești cel mai productiv între 14 și 18, vii doar atunci, în fiecare zi, iar astfel salvezi bani și lucrezi doar când ești cel mai inspirat. Pentru o afacere la început de drum cu o echipă de 2-5 oameni beneficiul stă în faptul că puteți genera „un birou” la costuri mult mai mici.

În ziua de astăzi, mai important decât orice este comunitatea din care faci parte. Ceea ce ne-a plăcut și nouă este că sunt deja oameni care orbitează în jurul hubului și astfel, poți să găsești mult mai ușor noi oportunități de colaborare, fie furnizori, fie clienți.

Așadar, iată doar 3 motive simple pentru care merită să încerci viața la hub.

Noi am fost foarte mulțumiți de prima experiență și abia așteptăm să revenim.

Trainingurile noastre au avut loc în sala de la parter. Mai există și alte două săli la etaj, una dedicată liniștii, iar cealaltă poate servi deopotrivă ca birou sau sală de training. Ne-a plăcut foarte mult pentru că este un mix interesant între vibeul unei cafenele moderne și profesionalismul unui spațiu de lucru (echipa, resurse etc.).

Zona de liniște de la etaj

Sala de training de la etaj

Vă invităm să faceți o vizită Hub Cafe Floreasca, să descoperiți spațiul și să vă mutați biroul de vară acolo. Noi vom mai avea cu siguranță evenimente în luna iulie, așa că vă oferim încă un motiv să ajungeți acolo.

Până ajungeți, iată câteva fotografii de la trainingurile noastre.