Cum se pronunță L’Occitane?

Notă
Îmi era dor de scris. Știu că am absentat rușinos față ce cititorii mei, dar cu vremea asta frumoasă și fiind influențat de niște schimbări pozitive în plan personal și profesional, sunt motivat să revin la butoane, să folosesc blogul la adevărata lui capacitate și să ajut oamenii prin scris, pe lângă ceea ce fac deja: design și training.

Este duminică și nu vreau să vă servesc ceva greu.

Revin în șoșonii bloggerului de serviciu cu un video despre un brand care mie îmi place foarte mult și care are o poveste frumoasă în spate, mai ales că este ghidat de protejarea mediului în realizare produselor sale.

L'Occitane a fost o descoperire întâmplătoare acum niște ani când într-un număr Esquire am descoperit un sample de la o cremă a lor și apoi, printr-un concurs sau abonament, nu mai știu exact, am primit un Eau des Baux și a fost dragoste la prima purtare.

Eau des Baux are niște trăsături lemnoase care m-au cucerit și fără să fiu mai parfumier decât prevăd cunoștințele mele de consumator umil, este apa pe care o port de atunci înainte.

Povestea clipului de mai sus este simplă: Cum se pronunță L'Occitane?

Mi-a plăcut pentru că brandul abordează o problemă serioasă — pronunția numelui lor — cu o soluție haioasă, dar elegantă în același timp, iar finalul clipului conține o bucată din valorile și filosofia companiei.

Să aveți o duminică aromată!