CMA, CMV, CMC și CME

Indiferent de ce ți-a trecut prin minte atunci când ai citit tiltlu, nu vom vorbi despre așa ceva.

Și nici nu propun noi prescurtări pentru milenarii care nu pot ieși din paradigma cuvintelor abreviate sau scurtate: Sal, Mulțu, Cuplă, CMF?, WTF? etc.

Îți propun să ne gândim la simțuri, căci asta este cea mai apropiată zonă în care putem ajunge cu prescurtările din titlu. Fiecare dintre noi, dacă este apt și clinic sănătos, cu siguranță este capabil: să audă, să vadă, să simtă, să miroasă și să guste.

Având în vedere că o bună parte din cultura acestui blog și din filozofia mea de viață este aceea a împărtășirii (sharing, nu vă gândiți la altceva) și a promovării oamenilor/lucrurilor/acțiunilor de calitate, voi introduce cele 4 noi categorii, după cum urmează:

  • CMA - Ce Mai Ascultăm: de la sunetul mării la chitara lui Slash, pot fi lucruri interesante care merită ascultate
  • CMV - Ce Mai Vedem: recomandări și recenzii de filme sau seriale cu care merită să obosești retina
  • CMC - Ce Mai Citim: desigur, trebuie să mai odihnești retina, așa că ți-am pregătit cărți, da, din alea cu copertă și pagini, cel mult cu cerneală digitală de pe kindle - suntem la capitolul „odihna retinei” ;)
  • CME - Ce Mai Experimentăm: a venit momentul să vorbim despre lucruri și trăiri care necesită mai mult de două simțuri și care nu pot fi povestite fără a le numi, măcar o dată, „experiență”.

Nu promit să postez cu o anumită frecvență, dar vă asigur că voi posta.

Nu de alta, dar dacă scriem doar recenzii când mai ne bucurăm de viață?