Faceți cunoștință cu Bélo

airbnb este unul dintre cele mai disruptive startup-uri care a apărut în lume, în ultimii ani.

Conceptul lor este cât se poate de simplu: tu ai o cameră/un spațiu de închiriat, ei îți deschid ușa lumii întregi.  airbnb este o companie fondată în 2008, în San Francisco, California, SUA, iar oamenii cheie sunt: Brian Chesky, CEO, Joe Gebbia, CPO și Nathan Blecharczyk, CTO.

Noul logo al companiei a fost primit cu destul de mult scepticism, inclusiv într-un articol de pe bustle.com are niște interpretări cel puțin ingenioase. O altă problemă a fost asemănarea dintre el și logoul companiei Automation Anywhere.

3033174-inline-belocomparison.jpg

Personal, îmi place faptul că este un simbol simplu, cu adevărat potențial de a deveni universal pentru că orice îl poate desena, iar cel mai mult mă încântă că poate fi colorat într-o combinație infinită de culori și texturi.

Așadar, vă invit să descoperiți un brand proaspăt, energic și plin de culoare care vă invită să fiți mai ospitalieri și să oferiți o cazare memorabilă, pe canapeaua din sufragerie sau în căsuța din copac pentru cei mai aventurieri turiști ai lumii și vă las mai jos sunt câteva imagini de la DesignStudio, compania care s-a ocupat de rebranding și un clip cu nașterea lui Bélo.

PS: Brelocul este absolut genial.